Ko te zbudi mescni trusc namesto petelina, ko se razburjas ker mores 3min cakat na vlak, ko te nervirajo turisti, ki ne uporabljajo javnega prevoza efektivno ali pa ko delavci javnih prevozov stavkajo, potem ves da rabis oddih od Londona in mores narediti naslednji korak.

Eden izmed naslednjih korakov ki jih zelim narediti je ustanovitev svoje firme, ki ne bo ustanovljena zgolj za to da lahko delam kot pogodbenik, ampak firma ki ponuja popolnoma digitalno storitev, kar pomeni da sem lahko lociran kjer koli zelim.

Ko k temu dodas se dejstvo, da je zivljenje v Londonu ekstremno drago, in da bom moral prihranke pametno porabit za razvoj Ensa (vec v prihodnji objavi), potem vidis da ima smisel da se lociram nekje kjer je zivljenje bistveno cenejse. Tu govorimo o zivljenju ki pride v Londonu £2.000+/mesec pride v Aziji £500+/mesec, kar pomeni da lahko s svojimi prihranki zivim 4x dlje! (Zelo grobe cifre so to, nisem se namrec bil na Tajskem!)

Se bom kdaj vrnil v London?

Kot pravijo: “When a man is tired of London, he is tired of life.” kar po slovensko pomeni: “Ce se clovek navelica Londona se je navelical zivljenja.”. Definitivno se bom vrnil na več dolgih dopustov, saj je mesto ki mi je pomagalo narediti ogromno pomembnih korakov v mojem zivljenju. Za dolgo rocni ponovni obisk Londona se bom pa odlocil ce bo za to financna potreba, saj je izjemno mesto za generiranje kapitala.

Kaj pa v Slovenijo?

Definitivno. Cim vec za cim vec casa! Azija ni koncni korak, je pa kontinent, ki me zelo zanima, tako da rabim malo casa da ga raziscem. To da je so ustanovitelj trenutno nastanjen v Vietnam-u pa je dodaten bonus.

Okviren plan po odhodu iz londona:

  1. Zacetek Oktobra London poslovitev
  2. Okrog 7. Oktobra Slovenija obisk
  3. 21. Oktober Minneapolis
  4. San Francisco
  5. Azija…